Coöperatie de SuikerBiedt

SUIKERBRIJ Festival

Het Suikerbrij Festival 2023 was een grandioos succes!

Op zaterdag 9 september 2023 opende het Suikerterrein haar deuren voor Groningen en omstreken, en wat een dag was het! We willen graag alle bezoekers, artiesten, deelnemers en medewerkers bedanken die hebben bijgedragen aan deze onvergetelijke ervaring.

Het festival bracht cultuur, horeca en activiteiten vanuit alle hoeken samen op één van de meest bijzondere plekken die Groningen rijk is. Van livemuziek tot dj-sets, theateroptredens, kunstexposities, workshops, sport en spel, terrassen, markten, rondleidingen, en zelfs circusvoorstellingen; het Suikerterrein was een bruisende smeltkroes van creativiteit en plezier.

Het beste nieuws? De entree was helemaal gratis! Omdat we geloven dat iedereen het recht heeft om het bijzondere van het Suikerterrein te ervaren, wilden we deze dag toegankelijk maken voor iedereen.

Wat brengt de toekomst?

Het Suikerterrein blijft evolueren en groeien. Achter de schermen werken we aan nieuwe ideeën en projecten die de saamhorigheid en samenwerking op het terrein zullen versterken. Blijf onze pagina en social media in de gaten houden voor updates over het Suikerbrij Festival volgend jaar. De datum is nog niet bekend, maar één ding is zeker: het wordt opnieuw een waanzinnig feest dat je niet wilt missen!

Bedankt voor jullie steun en aanwezigheid op het Suikerbrij Festival 2023. Samen maken we het Suikerterrein tot een bruisende broedplaats voor creativiteit en verbondenheid. Tot volgend jaar! 🎉✨

Suikerbrij Festival Recap Video

Herbeleef het Suikerbrij Festival 2023 – Bekijk de Hoogtepunten!

Foto’s van het Suikerbrij Festival 2023

De Magie Vastgelegd – Bekijk Prachtige Momenten van het Suikerbrij Festival 2023!